Omakuva

Valokuvaaja ja Graafinen suunnittelija

Samu Lehtinen

Olen valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Seinäjoelta. Valokuvauksen aloitin noin kymmenen vuotta sitten ja siitä innostuksesta on ajan kuluessa kehittynyt minulle ammatti. Pidän valokuvauksessa eniten selkeistä linjoista ja isoista pinnoista. Teen monenlaisia kuvauksia aina hääjuhlista promokuvauksiin.

Graafisen suunnittelun historia on lyhyempi, mutta kiinnostus alaan vie kymmenen vuoden taakse. Olen hiljalleen opiskellut alaa ja viimeisen parin vuoden aikana olen oppinut sen verran, että olen uskaltanut sukeltaa syvemmälle graafisen suunnittelun maailmaan.

Ota siis rohkeasti yhteyttä. Visioidaan ja luodaan sinulle paras ratkaisu niin valokuvauksen, kuin graafisten tarpeidesi parissa.

Asiakkaiden

SUOSITUKSET
testimonial author
Samu Lehtinen Visual oli suunnittelemassa uuden yrityksemme ilmettä ja markkinointiviestintää. Nykyaikainen, laadukas työn jälki ja positiivinen palaute jatkaa yhteistyötämme luotettavan ja joustavan kumppanin kanssa.
Heikki Kulmala
Fillarikauppa Cycli
testimonial author
Sanotaan että hyvä valokuvaaja on huomaamaton. Samu mukautui joukkoon kuin yksi vieraista, ja ehkä siksi onnistuikin ikuistamaan juhlapäivän aitouden erinomaisesti. Kuvista välittyy juhlapäivän tunnelma, ja siihen on erittäin helppo palata kuvia katselemalla yhä uudestaan näin puolen vuoden jälkeenkin - kuin se olisi tapahtunut eilen.
Latosaaret
Valokuvaus

Ota yhteyttä

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt
Fields marked with an * are required

Olen valmis

Auttamaan sinua

Toimialueeni on pääosin Seinäjoella ja Pohjanmaan alueella, mutta pidenmätkään välimatkat eivät ole minulle este. Teen mielelläni projekteja ympäri suomen ja olen valmis siirtymään sinne missä sinä minua tarvitset. Lähde rohkeasti kanssani yhteiselle matkalle ja luodaan jotain hienoa yhdessä.

  • Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa

  • +358 40 725 9094

  • samulehtinenvisual@gmail.com

  • Seuraa Samu Lehtinen Visualia sosiaalisessa mediassa